gentos

Mit tehetek a férjem egészségéért?

Általános tapasztalat, hogy a férfiak vizelési panaszaikkal, merevedési zavarukkal, urológiai problémáikkal szégyellnek elmenni urológiai vizsgálatra. Ennek tudtában a rokonoknak, barátoknak fontos szerep jut a férfiak bátorításában és orvoshoz irányításában. Amennyiben férfi társunk láthatóan valamilyen urológiai problémával küzd, próbáljuk meg rávenni, menjen el orvosi vizsgálatra.

A leggyakoribb jelek, melyek urológiai betegségre gyanússá tesznek egy férfit:

  • nappal sokszor jár ki a WC-re
  • éjjel több alkalommal kel fel vizelni
  • sok időt tölt a WC-n
  • alsóneműje vizelettől áztatott
  • gyakran panaszkodik alhasi fájdalomról
  • szex után vagy közben fájdalomról panaszkodik
  • csökkent a nemi vágya
  • merevedési zavarral küzd

Mit tehetünk?

Világosítsuk fel, hogy az orvosi vizsgálat nem fájdalmas, bár a végbél vizsgálata kellemetlen. Nem minden vizelési panaszt okoz prosztatarák, és a legtöbb prosztata betegség jól kezelhető és gyógyítható. Legyünk vele türelmesek, mivel a prosztata bántalmai komoly lelki és fizikai megterhelést jelentenek a férfiak részére. Mondjuk el, hogy miből áll egy orvosi vizsgálat. Az első vizsgálat után már sokkal nagyobb kedvvel megy el később is szűrővizsgálatra.

Amennyiben az urológiai szűrővizsgálata nem mutatott eltérést, vegyük rá, hogy életmód változtatással próbáljon segíteni önmagán. Próbáljuk tudatosítani benne, hogy törődjön többet önmagával és ezt valamilyen vény nélkül kapható készítménnyel meg is erősíthetjük. Ebben mindenképpen kérjük ki gyógyszerész tanácsát is. Bár a betegség kialakulását nem tudjuk megakadályozni, a tünetek csökkenését és a tünetek megjelenésének későbbi életkorra történő kitolását elősegíthetjük. Beszéljük meg vele, hogy az orvos által felírt gyógyszerek mellett egyéb vény nélkül kapható készítmény is használható a tünetek hamarabbi csökkentésére.

Gentos,
prosztata
gyógyszer

gentos prosztata gyógyszer

A Gentos egy olyan nyelvalatti tabletta formátumú homeopátiás
gyógyszer, mely
A gyógyszertárakban vény nélkül beszerezhető.Részletesen