gentos

Gyakran ismételt kérdések

Mik a prosztata betegségek legrosszabb tünetei?

Gyakori vizelési inger, gyenge vizeletsugár, éjszakai vizelés, fájdalmas vizelés, alhasi fájdalom, vizeletcsepegés, vizelés befejezése utáni utócsepegés, szexuális vágy csökkenése, merevedési zavar, vizeletelakadás.

Mi okozza a prosztata-megnagyobbodást?

A prosztata-megnagyobbodás kialakulásának pontos oka nem ismert. Tény, hogy a idősebb férfiakban gyakoribb és a férfi nemi hormonnak szoros kapcsolata van a kialakulásával.

Mi van, ha nem is veszek tudomást a tüneteimről?

A betegség tünetei rosszabbodnak, esetleg vissza nem fordítható elváltozások alakulnak ki. A panaszok legritkább esetben szűnnek meg maguktól.

Teljes vizelet elakadás esetén minél hamarabb orvoshoz kell fordulni, aki vizsgálat után hólyagkatétert helyez be.

A prosztata-megnagyobbodás kialakulásának pontos oka nem ismert. Tény, hogy a idősebb férfiakban gyakoribb és a férfi nemi hormonnak szoros kapcsolata van a kialakulásával.

Mire kell figyelnem?

Az egészséges életmód és egészséges táplálkozás nagyon fontos. 45 év felett rendszeres urológiai vizsgálat javasolt minden férfi részére. Kevés alkohol, kávé, dohányzás, fűszeres ételek kerülése.

Miért forduljak szakorvoshoz?

Bizonyos vizsgálatokat csak urológiai szakrendelőben lehet elvégezni. A szakorvos az adott terület problémáiban járatosabb, alaposabb ismeretekkel rendelkezik. Ennek megfelelően hasznosabb tanácsokkal tud szolgálni.

Mit csinál az urológus velem?

Részletesen kikérdezi a panaszokat, megvizsgálja a prosztatát, a hólyag ürülését, a vizelet áramlását, a vizeletet- és prosztatarákszűrést végez..

Gentos,
prosztata
gyógyszer

gentos prosztata gyógyszer

A Gentos egy olyan nyelvalatti tabletta formátumú homeopátiás
gyógyszer, mely
A gyógyszertárakban vény nélkül beszerezhető.
Részletesen